Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Gairebé tot és possible al país de les oportunitats infinites. Segons els teus interessos personals et muntem el viatge dels teus somnis, combinant tot el que t'atrau.

¡Surt dels circuits de les turistades i viu experiències úniques i inoblidables!

Aventures

Senderisme

Senderisme en Arizona
Els Estats Units compten amb 58 parcs nacionals que juntament ocupen una superfície més de tres vegades major que Andalusia. Cal afegir gairebé 3.700 parcs estatals. És aquí on es troba els llocs més remots i solitaris del món occidental. Les possibilitats per gaudir de la naturalesa són realment infinites.

Viatges en Canoa

Inici
En canoa per Vermont
Des que Jack London ens va explicar les aventures dels cercadors d'or pel riu Yukon, molts somiem de baixar un ríu en canoa, gaudint de la bellesa i del silenci de la naturalesa. Aaquesta aventura encara existeix. Podem organitzar rutes en grup o en solitari per alguns dels grans rius com el Missouri en Montana, el Green River en Utah, el Columbia en Washington o per rius petits en Vermont.

Ciclisme

Inici
Moab, Utah
Missoula (Montana) i Moab (Utah) són dos mecas per als amants de la mountain bike. En rutes guiades o solitàries es pot creuar una naturalesa salvatge que ofereix impressionants vistes panoràmiques. Rutes d'un a dotze dies. Pels que prefereixen recorreguts de llarga distància existeixen rutes com el "East Coast Greenway" des de la frontera de Canadà fins a Key West (Florida), solament separat per 170 quilòmetres d'aigua de l'Havana.

Rutes en Cavall

Inici
Ruta en Cavall, Wyoming
Al país del vaquer es conserva amb recel la cultura del cavall. Hi ha infinitat de possibilitats per a tots els gustos i tots els nivells. Des de sortides d'un parell d'hores per la Vall dels Monuments fins a participar en un "cattle drive" en Montana o Wyoming: guiar el bestiar d'una pastura a una altra o del ranxo a l'estació de tren. Sortides de 3 hores fins a 2 setmanes.

Caçar Tornados

Inici
Tornado, Oklahoma
L'última aventura pels més atrevits cercadors d'adrenalina. Equipat amb la tecnologia més moderna surten grups reduïts en furgoneta per les planes del Mitjà Oest en recerca del fenomen climàtic més violent i perillós que existeix a part del canvi climàtic. L'única assegurança de la teva vida és l'experiència del guia. Una o dues setmanes sense garantia de veure un tornado, però amb emocions fortes assegurades.

Escalada

Inici
Devils Tower, Wyoming
La Devils Tower en Wyoming va ser retratada en moltes pel·lícules d'Hollywood. Any rere any pugen uns 5.000 escaladors els 260 metres de parets gairebé verticals cap adalt. Existeixen més de 220 rutes establertes. El principiant pot participar en un curs intensiu de tres dies i pujar la torre l'últim dia.

Rafting

Inici
Rafting en el Gran Cañón, Arizona
Tots els visitants del Gran Canó queden impressionats amb les vistes panoràmiques, però molts somien amb baixar a les seves profundes entranyes. La millor manera és un rafting per les aigües tranquil·les i de vegades salvatges del ríu Colorado. Rutes de 3 a 6 dies amb acampada en plena naturalesa extrema. Una experiència inoblidable. Però encara hi han molts rius més on es pot practicar el rafting.

Viatjar en Camió

Inici
Kenworth
Acompanya un autèntic camioner americà en el seu monstre de 80 tones i 18 rodes de la marca Kenworth. Viu la vida quotidiana del cowboy de l'asfalt. Rutes de 3 a 7 dies entre Arizona, Texas i Califòrnia. Si tens gustos realment estranyes, aquesta és la proposta per a tu. A més, no hi ha garantia que el xofer parli castellà ...
contacte
 
Inicio