Castellano Català Deutsch English
Paisatge de New Mexico
Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Cruzando Continentes S.L.U. és una agència de viatges amb seu a Olot, província de Girona, especialitzada en viatges per Estats Units, Austràlia i França, en els últims dos casos certificada pels respectius ministeris de Turisme. Organitzem viatges amb moto amb sortides regulars. La Ruta estrella és la Ruta 66, però oferim moltes més per Europa, Austràlia, Àfrica i l'Amèrica llatina.

Organitzem rutes personalitzades cuidant tots els aspectes i detalls del viatge. A l'Abril 2011 vam col·laborar amb el programa "Callejeros Viajeros " de Cadena Cuatro.

Al gener del 2009 va sortir al mercat la meva guia de la Ruta 66. 512 pàgines d'històries i anècdotes al costat de la carretera de Chicago a Los Angeles. Set mesos de treball intens. En principi estarà disponible solament en alemany. Si algú pot suggerir-me una editorial espanyola estarà benvingut!

Mentrestant, es pot demanar el llibre en www.amazon.de al preu de 14,90 €.

La propera guia ja està en obra. Es dedicarà a la "Pacific Coast Highway", la fantàstica carretera per la costa del Pacífic des de la frontera mexicana fins a la canadenca. Sortirà al mercat el 16 de Maig 2011. Ja es pot demanar-la en Amazon.

Col.laborem amb l'oficina 0915 de La Caixa

Assegurem els nostres viatgers amb Aon Taeds

Col.laborem amb els lloguers de moto Eagle Rider i Street Eagle


Som especialistes certificats dels respectius Ministeris de Turisme de França i Austràlia:

Agent certificat d'Atout FranceAgent certificat especialista d'Austràlia

 
Guía de Viajes Ruta 66
Guía de viajes Pacific Coast Highway
 
 

¡CSS Válido!

 
Inici