Viatges per la cultura americana
Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Gairebé tot és possible al país de les oportunitats infinites. Segons els teus interessos personals et muntem el viatge dels teus somnis, combinant tot el que t'atrau.

¡Surt dels circuits de les turistades i viu experiències úniques i inoblidables!

Cultura

Música

Inici
Los Angeles
Per als amants de la música moderna, el mapa d'Estats Units està ple de llocs de peregrinatge. Nova York, Chicago, Los Angeles, Nova Orleans, Memphis, Nashville o Seattle van marcar la història musical del món. Et muntem un itinerari individualitzat per seguir els passos dels teus favorits personals de Jazz, Blues, Rock'n'Roll, Folk, Country, Rock, Punk o Hip-hop.

Arquitectura

Inici
Frank Lloyd Wright
Tothom coneix els gratacels de Nova York, però els professionals o afeccionats a l'art de la construcció tenen molt més que descobrir: des dels dissenys d'incomparable elegància de Frank Lloyd Wright per les geometries atrevides de Frank Gehry o Santiago Calatrava fins a la ciutat de Chicago, un autèntic museu viu de la història del gratacel.

Art

Inici
Museu Dalí en St. Petersburg
Els Estats Units són un El Dorado per a l'amant de l'art. Les metròpolis compten amb museus a nivell mundial, com el Guggenheim, el Metropolitan o el MOMO a Nova York, el Getty Center a Los Angeles o el Philadelphia Museum of Art. Però moltes ciutats menys conegudes també ofereixen galeries i museus d'un nivell molt alt com Houston, Cincinatti, Cleveland o la capital, Washington. St. Petersburg, Florida, dedica tot un museu a Salvador Dalí.

Teatre

Inici
Teatro LaSalle a Chicago
El Broadway de Nova York representa probablement la concentració de teatres més alta del món. Al llarg de la famosa avinguda es troben unes 40 sales grans i incomptables escenaris petits. Però també hi ha teatres excel·lents a la província, com el Performing Arts Center de Durham, Carolina del Nord o el Broward Center de Fort Lauderdale, Florida. A més hi ha molts festivals anuals en tots els estats.

Cinema

Inici
Grauman's Theatre Hollywood
L'amant del cinema pot acudir a veritables palaus del setè art com el Castro a San Francisco, el Senator a Baltimore o els famosos cinemas de l'Hollywood Boulevard. Es pot perseguir les estrelles o almenys veure les seves mansions a Beverly Hills o Malibu i descobrir centenars de llocs on es van rodar escenes de les grans pel·lícules. Moltíssimes ciutats celebren festivals del cinema, els més famosos són els de Boston, Telluride i Sundance. A més hi ha festivals de branques determinades com a documentals o pel·lícules underground.

Literatura

Inici
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway, John Steinbeck, Charles Bukowski, Raymond Chandler, Henry Miller, Joyce Carol Oates, Ayn Rand, Henry Miller, Jack Kerouac i dotzenes d'autors més han deixat les seves petjades al país. A molts s'han dedicat museus o es conserva les seves cases particulars. Es pot descobrir els escenaris de moltes de les seves grans obres.

Els Indis Americans

Inici
Indis a Oregon El cens oficial compta uns tres milions de descendents dels nadius americans. Resulta bastant difícil veure'n algun en la realitat quotidiana del país. Un pot passar tranquil·lament tres setmanes al país sense haver-ne vist cap. No sorprèn; de les tribus famoses dels Cheyenne, els Comanches o els Crow queden menys de 20.000 respectivament. Però si se sap on, es pot visitar les seves reserves, els seus camps de batalla, els seus centres culturals i fins i tot les seves festes tribals.

Visites a Fàbriques

Inici
Una atracció que poca gent té en compte és la possibilitat de visitar les factories de les grans marques americanes i conèixer als seus processos de fabricació. Moltes empreses ofereixen visites guiades per les seves instal·lacions. Destaquem la planta d'assemblatge de General Motors a Flint (Michigan), la fàbrica de guitarres Gibson a Nashville (Tennessee), la cerveseria Budweiser a St. Louis (Missouri) o la fàbrica de motors Harley Davidson a Menomonee Falls (Wisconsin). Si t'interessa un ram determinat, et busquem empreses localitzades en el teu itinerari.
contacto
 
Inici