Viatges personalitzats: Esdeveniments esportius
Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Els esports americans són durs i espectaculars i compten amb moltíssims aficionats.

Si vols veure esport en directe, integrem els esdeveniments de la teva preferència en el circuit i t'aconseguim les entrades.

Esports

NBA Bàsquet

   
Inici
NBA Bàsquetl
El bàsquet americà és el més espectacular del món i molt més que un esport, representa una pròpia indústria de l'espectacle. Pocs jugadors europeus s'han pogut establir en la lliga americana però solen estar molt benvolguts per la seva bona disciplina. Veure un partit dels Lakers amb Pau Gasol pot ser un dels moments més excitants d'un viatge.

NFL Futbol Americà

   
Inici
Futbol Americà
El futbol americà també és espectacle pur. La "super bowl", la final de la lliga, és any rere any l'esdeveniment televisiu que atrau més espectadors. Per a molts europeus el futbol americà sembla caòtic, però en realitat té un reglament i unes tàctiques de joc extremadament complicats. Però solament l'afició religiosa del públic ja fa un partit una experiència única.

Rodeo

     
Inici
El Rodeo és tant un esport professional com un espectacle de festes locals. Hi ha moltes varietats, alguns són la més pura exposició de les habilitats professionals del vaquer. Per al viatger serà probablement l'experiència esportiva més autèntica, ja que cada torneig està adornat amb moltíssimes expressions de patriotisme americà.

Beisbol

     
Inici
Beisbol
Aquest esport americà sol representar un eix fort en la relació entre pare i fills. Per als gustos europeus el joc és una mica lent però els americans ho segueixen amb moltíssima emoció. La combinació entre velocitat i exactitud ho fa un esport molt difícil. La petita pilota pot arribar a velocitats de fins a 150 quilòmetres per hora.

Carreres de Cotxes i Motos

   
Inici
Ral.li Nascar
Els Estats Units són el país del cotxe i no sorprèn que les carreres de vehicles motoritzats són un espectacle molt popular. Hi ha moltíssims circuits i moltes classes diferents. A part de la Formula 1 i els ral.lis Indi o NASCAR hi ha carreres amb tot tipus de vehicles, com a camions o tractors.

Soccer

     
Inici
Chicago Fire vs Kansas City
La versió americana del futbol europeu no gaudeix de tanta popularitat com al vell continent. Per al gust americà és un esport per a nens. No entenen com un partit d'una hora i mitja es pot acabar amb un empat a cero. No obstant això, veure un partit i observar el comportament dels espectadors en un país estranger sempre és una experiència interessant i un altre tipus d'estudi social.
contacte
 
Inici