Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Gairebé tot és possible al país de les oportunitats infinites. Segons els teus interessos personals et muntem el viatge dels teus somnis, combinant tot el que t'atreu.

¡Surt dels circuits de les turistades i viu experiències úniques i inoblidables!

Oci

Creuers Fluvials

Inici
Els temps quan els grans rius eren les autopistes per al transport de persones ja han passat. Però algunes rutes importants encara es pot recórrer per vies fluvials: Per exemple, es pot baixar el Mississippi des de Chicago fins a Nova Orleans o creuar els grans llacs entre Nova York i Chicago o Torontó. Creuers de 2 a 12 dies.

Festivals

Inici
Hi ha esdeveniments de tot tipus durant tot l'any. Els grans festivals musicals es concentren a l'estiu com el Lollapalooza a Chicago o el Rock on the Range en Columbus, Ohio. El Voodoo Experience de Nova Orleans en canvi cau en el cap de setmana d'Halloween.

Negoci

Fires Comercials

Inici
La millor manera per avaluar un nou mercat o entrar en primers contactes amb potencials clients o proveïdors és visitar una fira comercial. Et podem buscar l'esdeveniment ideal per iniciar els teus passos cap a Estats Units, organitzar el viatge, localitzar intèrprets o acompanyar a la vostra delegació sent el vostre intèrpret des de l'inici del viatge.

Missions Comercials

Inici
Els Estats Units són el major mercat de béns de consum del món occidental. Si busques una sortida comercial per als teus productes per Estats Units, podem identificar i contactar possibles clients i organitzar-te una missió comercial pel país.

Visites a Fàbriques

Inici
Una atracció que poca gent té en compte és la possibilitat de visitar les factories de les grans marques americanes i conèixer als seus processos de fabricació. Moltes empreses ofereixen visites guiades per les seves instal·lacions. Destaquem la planta d'assemblatge de General Motors a Flint (Michigan), la fàbrica de guitarres Gibson a Nashville (Tennessee), la cerveseria Budweiser a St. Louis (Missouri) o la fàbrica de motors Harley Davidson a Menomonee Falls (Wisconsin). Si t'interessa un ram determinat, et busquem empreses localitzades en el teu itinerari.
Sitemap
 
Inici