Vehicles per viatjar al teu aire
Aventures Cultura Esports Oci i Negoci Vehicles

Pots escollir lliurement el teu mitjà de transport preferit:
cotxe, descapotable, 4x4, moto, autocaravana, o transport públic.

Si tens altres preferències, et busquem el vehicle dels teus somnis: un quad, un trike, un Cadilac o una canoa. Tot és possible.

Vehicles

Cotxe

Inici
La forma més econòmica per recórrer el país en vehicle propi. Es pot retornar els cotxes en un lloc que no sigui l'origen, però cal pagar un suplement. El permís de conduir nacional és vàlid per a turistes a Estats Units, no fa falta treure's el carnet internacional. Per internet es troba ofertes que semblen gangues a primera vista, però cal anar amb compte: moltes vegades no inclouen impostos i taxes addicionals.

Cotxe Descapotable

Inici
descapotable
Per a molts és el vehicle ideal per recórrer carreteres secundàries i poc transitades. El compromís perfecte per gaudir de la comoditat i seguretat del cotxe i del vent a la cara. Evidentment surten més cars que un cotxe normal.

4x4

Inici
viatjar en 4x4
Els que es volen apartar de les carreteres principals i descobrir les profundes entranyes del país sense renunciar a la comoditat trien un 4x4. Els deserts del sud-oest, les cadenes muntanyenques de les Rocoses i dels Apalatxes són el terreny ideal per arribar més lluny.

Moto

Inici
en moto per Amèrica
Els amants de la moto no tenen cap dubte de quin vehicle escollir. Hi ha gran varietat de models disponibles, sobretot de la casa Harley Davidson, però també de marques com a Honda, BMW o Yamaha. Es pot retornar les motos en llocs diferents a l'origen també, així tindreu tota llibertat per la planificació de la vostra ruta. Més informació sobre rutes amb moto podeu trobar en la nostra web www.rumbo66.es.

Autocaravana

Inici
viatjar en autocaravana
Per moure's amb tota llibertat i màxima independència sense necessitat de reservar allotjament, es pot llogar una autocaravana. Cal tenir en compte que és un mitjà que requereix una bona organització i un cert temps diari per fer les tasques de casa. No és recomanable per a viatges de menys de dues setmanes. Hi ha mesures diferents amb capacitat de fins a 7 persones. Es pot portar tots els models amb el carnet de cotxe normal.

Transport Públic

Inici
el transport públic existeix
Els Estats Units tenen fama pel seutransport públic inexistent, un tòpic molt equivocat. Els autobusos de la companyia Greyhound connecten totes les ciutats grans i mitjanes del país, transportistes regionals arriben fins a les ciutats petites. Els trens de llarg recorregut segueixen connectant les diferents zones del país com el "Empire Builder" entre Chicago i Seattle. A més hi ha molts ferrocarrils històrics conservats.
contacte
 
Inici